Copyright 2024 - Сервизен център , ремонт на телевизори, комютри, лаптопи и др.

Сервиз за лаптопи

 

MGC сервиз за лаптопи предлага професионален,гаранционен и извънгаранционен компютърен сервиз за пълната гама компютърна техника – преносими компютри , настолни компютри , монитори , принтери , аксесоари. Пълна поддръжка на всички брандове, Dell, Acer, Asus, Toshiba, Hp, Philips, Lg, Samsung и др.

 

лаптоп

Най-често срещаните сервизните услуги на нашите клиенти са:

Лаптопи:

-профилактика/почистване ,

Ремонт и/или смяна на дисплей ,

Ремонт на дънни платки ,

Ремонт или смяна на клавиатури и батерии ,

Ремонт на видеокарти ,

Ремонт на оптични устройства ,

-софтуерни проблеми ,

-инсталации и настройки ,

-драйвеири.

 

Ремонт на лаптопи

 

След като докарате лаптопа си и се възползвате от безплатния ни транспорт,наш сервизен техник ще го прегледа. След установяване на повредата ще ви се обадим за да ви информираме за цената за ремонта на лаптопа и времето, което е нужно за ремонт. Само и единствено след като потвърдите, че сте съгласни с цената за ремонт, лаптипът ще бъде поправен. Времето за поправка е относително. Голяма част от поправката на мониторите се извършва в рамките на 1 до 2 дни. Но ако се наложи да се поръчат части извън България, това може да отнеме седмица или две,понякога и месец (ако е от Китай).

 

Цени за ремонт на монитори: Факторите, които оформят  цената за ремонт са:

- Вложените части, необходими за ремонта на монитора- В зависимост от това колко голям е вашият телевизор - цената за труд за ремонта се определя според  инчовете на монитора

Нашите техници са високо квалифицирани специалисти в тази област. Това ще ви спести доста време и пари за ремонт.

 Мисията на нашата фирма е да бъдем партньори с нашите клиенти и да изпълняваме честно и навреме нашите обещания. Доверието е нашето предимство! 

 

лаптоп

 

Гаранция за извършен ремонт на монитор:  Гаранционните срокове за нашите ремонти са : 3 месеца за LCD, LED, TFT. Пазете приемно предварителен протокол! В него е самата гаранция и описание на самия ремонт. Гаранцията е само за отремонтирания дефект. При ползване на услугата безплатен транспорт по време на гаранционен монитор се заплаща превоза.

 

Посещение и ремонт на адрес: Вместо посещение и ремонт на телевизор на адрес ние ви предлагаме БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ  до нашия сервиз за лаптопи:

Защото:

-Цената на ремонт на лаптоп на адрес е по-скъпа.

-Липса на части. Поради голямото разнообразие на пазара, няма как техникът да вземе всички инструменти и уреди  за да оправи лаптопа на адрес. 

-Няма как да тестваме лаптопа ви на адрес.

-Губим ваше ценно време.

-Ако се извърши ремонт на монитора в нашия сервиз , ще бъде тестван и след теста ще му се издаде гаранция за съответния проблем.

 

 

лаптоп

f t g