Copyright 2023 - Сервизен център , ремонт на телевизори, комютри, лаптопи и др.

Телевизионен сервиз София - Ем Джи Си ще Ви даде малко информация за Телевизор Самсунг. Правим го за улеснение на Вас, които все още се двоумите какъв телевизор да си закупите, или дали е необходимо да отремонтирате вашият телевизор Самсунг.


Безпорен факт е, че Телевизор Самсунг е най-популярната и продавана марка в България. Марката  SAMSUNG,също така е известна на техниците във всички сервизи за Поправка на телевизори - като лесен за поддръжка и с лекота отремонтиран. Въпреки разнообразието от модели на SAMSUNG, техническата поддръжка е лесна, поради цялостно опростение на всички елементи в телевизора. От началото на деветдесетте години на миналият век, техниците направиха доста голям опит в отремонтирането на телевизори Самсунг. Изписаха е много информационни блогове по интернет за всякакви дефекти. Понякога се стигаше до големи разногласия в опит за успешно отремонтиране. Най-честите дефекти в CRT телевизори Самсунг са свързани в ниската надеждност на кинескопите и деформацията на сиситемата. ТВ Сервиз- Често срещан проблем при кинескопите над 20 инча е между модулатора и ускорителният електрод, което води до изчезване на картината. Тази схема се намира много лесно и е популярна сред техниците.
Телевизионен сервиз София : При ремонт на телевизори Самсунг (Кинескоп) е известно също така плаващият дефект - хоризонталната развивка.
Проблема е в хоризонталният колектор - транзистор.

f t g